Om Elon Group

Elon Group vill vara en attraktiv arbetsplats. Hos oss präglas arbetsklimatet av omtanke för dig som individ. All verksamhet hos Elon Group ska byggas på mångfald, inkluderande och respekt för alla människors lika värde. Detta leder till engagemang, innovation och affärsutveckling. Tillsammans med utmanande och stimulerande arbetsuppgifter gör detta Elon Group till en spännande arbetsplats. Att vara en attraktiv arbetsgivare säkerställer vi genom kompetensutveckling, löpande uppföljning av arbetsinsatser, bra ledarskap samt bra kommunikation. 

 

Om tjänsten 

På Elon Groups IT-avdelning jobbar idag 15 engagerade medarbetare. Vi jobbar i huvudsak med Microsoft-produkter och nya system byggs vanligtvis som en webbapplikation med C#, MVC, Javascript, Bootstrap, Entity framework och SQL server. Vi använder oss om möjligt av standardsystem som nopCommerce och Umbraco men bygger också vid behov anpassade lösningar. Ständig förbättring eftersträvas och vi utvecklar hela tiden våra processer och arbetssätt. Vi ser gärna att du bidrar med dina erfarenheter så att teamet utvecklas och att lösningarna blir så bra som möjligt. 

 

Om rollen

Vi behöver nu stärka upp vår IT-avdelning med kompetens inom både front- och back-end utveckling. Här hos oss blir du en del av ett team med kompetenta kollegor som samarbetar för att driva arbetet framåt och för att dela sin kunskap med varandra. Vi bidrar med våra olika specialistområden och tillsammans utgör vi koncernens IT-funktion.  

 

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Vi söker efter dig som vill jobba med full-stack eller med front-end.

Full-stack:

Du kommer att jobba med att bygga webbapplikationer ihop med flera kollegor. Vi använder nopCommerce som webbshop.

Front-end:

Du jobbar med att skapa en bra användarupplevelse med hjälp av VUE, javascript och Bootstrap till våra webbapplikationer. Om du har erfarenhet av Magento är det meriterande.

 

Om dig 
Vi söker dig som vill komma till ett erfaret gäng som gärna delar med sig av sina kunskaper och vill ta del av dina. Du har högskoleutbildning inom IT-området och har hunnit skaffa dig arbetslivserfarenhet inom IT. Vi ser att du gärna jobbar agilt, är en lagspelare och tycker om att jobba i team. Du har god förmåga att kommunicera i svenska och engelska, både i tal och skrift

 

Omfattning och placering 

Tjänsten är en heltidstjänst med placering i Kalmar, Örebro eller Stockholm

 

Ansökan 

I din ansökan vill vi att du bifogar personligt brev och CV. Tjänsten ska tillsättas snarast, därför sker urval och intervjuer löpande.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde snarast möjligt
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 40 timmar/vecka
Ort Kalmar
Län Kalmar län
Land Sverige
Referensnummer 2023/18
Kontakt
  • Lars Neander, Avdelningschef IT-produktion, 070-5958499
  • Jimi Högfeldt, HR Business Partner, 072-4026086
  • Susanne Fransson, Manager Internal Control & HR, 070-5258476
Facklig företrädare
  • Jane Edvärn, Unionen, 072-4026013
  • Johan Nelson, Unionen, 070-6019799
Publicerat 2023-06-05
Sista ansökningsdag 2023-09-29

Tillbaka till lediga jobb