ELON Butik

Elon Group är en nordisk allians som ägs och drivs av egna företagare och handlare i Sverige, Norge, Island, Finland och Danmark. Vi har styrkan hos ett storbolag, med engagemanget från entreprenörer med lång erfarenhet av sin lokala marknad och kunder. Med över 500 butiker runtom i hela Norden finns vi tillgängliga för att hjälpa och erbjuda service där våra kunder finns. Varje butik har egna säljare, rådgivare, installatörer och montörer. Butikerna fungerar även som lokala lager nära kunden, vilket möjliggör oslagbara ledtider.

Bild

Vi söker just nu en säljare till vårt team i Lidingö för att hjälpa till under sommaren.

Vad innebär tjänsten?

Som säljare är din främsta uppgift att få kunden att trivas, känna sig välkommen och att se till de hittar rätt produkter och lösningar under sitt besök. Att sälja vitvaror kräver stor förmåga att lyssna till kundens behov och matcha vårt fantastiska utbud med kundens behov och förväntningar. Du jobbar tillsammans med resten av teamet för att uppnå butikens uppsatta mål. Förutom kundmötet så ser du till att butiken är i bästa skick varje dag och ger ett inspirerande intryck samt en säljande känsla. Vi säljer helhetslösningar till kunden och hjälper till från a till ö genom processen med allt från belysning, värmepumpar till tvättmaskiner. 

Vem är du?

Du har tidigare erfarenhet från liknande försäljning. Vi tror att du är en driven säljare som alltid gör det lilla extra för att nå dina mål. Med engagemang, personligt ansvar, god kommunikationsförmåga och initiativkraft lyfter du tillsammans med dina kollegor upplevelsen av att handla hos ELON. Du är intresserad av att följa kunden genom hela köpprocessen – från entrén i butiken till leverans vid kundens dörr.

För att trivas hos oss ser vi det som viktigt att du är en teamspelare som motiveras av att ha nära samarbete med dina kollegor i det dagliga arbetet. Vi tror också att du drivs av att vara i en arbetsmiljö som är snabbrörlig där du förväntas vara flexibel och överträffa kundernas förväntningar. 

Du kommer jobba mot egna säljmål och utöver det jobbar vi såklart som ett team med mål att butiken ska gå med framgång och att våra kunder alltid väljer att komma tillbaka. 

Elon Lidingö är en del av Stenlundsgruppen, som med sin kunskap och bredd kan erbjuda sina kunder ett unikt sortiment även utanför Elon´s egna.

 

Tycker du rollen låter spännande? Bli en del av oss! Tveka inte med att skicka in din ansökan så snart som möjligt dock senast 30/4. Rekryteringsprocessen är igång och vi gör intervjuer och urval löpande. Rekryteringen kan avslutas innan utsatt datum.

Tjänsten är för täckning av semester på ca 60-80%. Om allt funkar bra finns chans till anställning vid behov framöver.
Tillträde: Juni eller enligt överenskommelse.

Vid frågor kring tjänsten, vänligen kontakta butikschef Kajza Pettersson, kajza.pettersson@elon.se

Välkommen med din ansökan!

 

Anställningsform Visstidsanställning (kortare än 3 månader)
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 2024-06-01
Löneform Timlön
Sysselsättningsgrad 60%
Ort Lidingö
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/13
Publicerat 2024-03-14
Sista ansökningsdag 2024-04-30

Tillbaka till lediga jobb