Är du vår nya toppsäljare? 

Till våra butiker i Säffle och Åmål söker vi två butikssäljare 75-100% 

Elon Ljud&Bild Värmlandsgruppen expanderar och behöver förstärkning! En av våra duktiga medarbetare går vidare mot nya utmaningar och vi söker därför hans ersättare.

För att du ska trivas och bli framgångsrik hos oss är det viktigt att du är driven och utåtriktad i din kontakt med kunder, leverantörer och kollegor.

  • Du är ärlig, ödmjuk och har förmågan att lyssna på kunden och dennes behov.
  • Du är också en motiverande, lojal och hjälpsam lagspelare som ställer upp för andra med en prestigelös grund och med devisen laget före jaget.
  • Vi ser gärna att du har ett stort intresse för hemelektronik, älskar prylar och håller dig naturligt uppdaterad på de produkter som vi säljer. 

Den person vi söker är flexibel och löser de utmaningar som dyker upp längs vägen på ett effektivt sätt. Du besitter en stor portion självinsikt och inser värdet av vad det innebär att ha en anställning. Du är en tävlingsmänniska med affärssinne som vill bidra till positiva resultat för företaget. 

Som säljare hos oss skapar du resultat både individuellt och i grupp. Du arbetar därför hårt och tar dig an dina arbetsuppgifter på ett strukturerat och noggrant sätt. Allt för att få nöjda kunder, till varje pris! 

Social kompetens är ett slitet uttryck men ack så viktigt och kommer väga tyngre än ett massivt CV. B-körkort är dock ett krav och tidigare säljerfarenhet samt butikserfarenhet är meriterande samt kan visst arbete i våra övriga butiker också kan förekomma. Vi tillämpar provanställning och villkor i övrigt enligt Handels kollektivavtal. 

För rätt person finns det goda utvecklingsmöjligheter och utöver fast lön erbjuder vi även en provisionsbaserad ersättning - Sky is the limit! 

Men vad tusan...det här är ju jag! Tveka då inte utan sök dig till oss!

 

Ansökan

Du söker tjänsterna på följande länk

Jobbakuten Elon Ljud&Bild - Du söker tjänsten "Säffle-Åmål: Butikssäljare 75-100% till Elon Ljud&Bild" (easycruit.com)

Anställningsform Tillsvidare med provanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde urval sker löpande
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Säffle
Län Värmlands län
Land Sverige
Kontakt
  • Roger Larsson, 070-9107267
Publicerat 2023-02-23
Sista ansökningsdag 2023-03-24

Tillbaka till lediga jobb